Nytt samarbete med Moory.se

Båtsäsongen närmar sig allt mer och visst har vi tjuvstartat lite med vårrustningen av S/Y Lady Ann och M/S Tuulikki. Därför kändes det extra kul när ett mail kom in i mailkorgen för några veckor sedan. Moory.se skrev att de ville föreslå ett samarbete tillsammans med oss. För oss som besättning på S/Y Lady Ann känns det kul och inspirerande att vi nått ut till så stora båttillbehörsföretag med vår hemsida, blogg, Facebook och Instagram!

Moory.se skiljer sig från resten av båttillbehörsbranschen på så sätt att Moory.se gör allt för att hjälpa kunden att förstå vad man ska köpa och inte bara att man ska köpa. Utförlig information samt frågor & svar finns för samtliga produkter som Moory.se säljer. Vill man till exempel köpa en förtöjningsfjäder klickar man sig vidare och får information om olika typer av fjädrar och för- respektiva nackdelar för de olika typerna. Det är perfekt om man som kund är osäker på vad man ska köpa, vilket man ju kan vara både som ovan och van båtägare!
13E2BED67CB5402A90DB5B190C78B86Fpng
Att Moory.se dessutom har prisgaranti gör ju saken inte sämre. Så klicka på länken ovan och få hjälp med dina båttillbehörsinköp du också!

/
/ Kapten & Carro