1 vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar till avfärd. Börjar kännas lite pirrigt i magen. Har vi tänkt på allt? Har vi packat ned allt viktigt som vi kommer att behöva under 14 månader? Behöver barnen underställ och fleece-ställ? Har vi missat något i ARCs säkerhetsutrustning? Får vi segla in i Danmark eller blir det Tyskland direkt? Blir det karantän i Nederländerna? Vi tror vi har koll på allt. Att-göra-listan fylls på och det stryks saker efter hand. Vi har en positiv känsla. Vi kommer iväg och allt löser sig! LYCKA!!!

Förberedelserna pågår för fullt. Vi håller på att rensa och städa huset, tar hand om det sista i trädgården, packar in det sista i båten, laddar hem sjökort till datorer, IPads och IPhones (back up på olika enheter). 

Cabin boy Albin fyller år imorgon (fredag 5/6) det blir ett mindre släktkalas på lördag och barnkalas på söndag. Fullt upp in i kaklet, men snart så seglar vi iväg!

Imorgon gör Carro sin sista jobbardag på 14 månader. Konstig känsla, men helt arbetsfritt blir det inte. LäKartjänst blir istället läRartjänst ombord för cabin crew inför S/Y Lady Anns skolstart i höst. Kapten är rektor ombord och ansvarar för kvarsittning, skamvrån, kamratuppfostran, kölhalning, dumstrut, diciplinärenden och belöningssytem vid behov.

f22f3b2b-fad7-41f0-b279-489446f4e1a2jpg

Word!

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbour. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” (Mark Twain)

// Kapten