Vårkänslor

Första vårtecknat har kommit! Vi har bokat sjösättning! Den 19/4 börjar båtsäsongen 2015. Vi har som mål att komma ut på en första seglats över Valborgshelgen. Förra året snöade det den första maj när vi var ute, men vad gör det när man får vara ute med familjens ögonsten?

Påsken ligger i början av april, så om inte det är total vinter då, så borde vi hinna långt med vårrustningen under påsken. Vi behöver påslaget vatten på varvet till högtryckstvätten, så vi håller tummarna för en tidig vår!

Ett annat vårtecken är att det snart är båtmässa. den 28/2 - 8/3. Kapten går på pappaledighet den 2/2, så ett besök på båtmässan är inbokat. Cabin girl Malin kommer givetvis med, hennes första "båtmössa". Farfar Bertil följer också med! Cabin boy Albin får vara på förskolan istället. Carro drar in slantar till familjen.

Slutligen ett TV-tips: Den 20/1 klockan 20.00 på SVT 1 och SVT Play, Familjer på äventyr! Där får vi följa S/Y Mary af Rövarhams fyra år långa jordenruntsegling med två barn ombord! Ska bli jättekul att se! De har inspirerat oss väldigt mycket och vi har fått många bra tips av dem.