Nå't på gång...

Tydligen ska vi iväg på något som heter "emester" eller semster" eller nåt imorgon. Det verkar vara något bra för alla ser glada ut när de pratar om det, även om mamma och pappa verkat lite stressade senaste veckan. Tydligen måste man förbereda massa saker inför "emestern". Och så får man massa besök innan. Farmor, farfar och Caesar har varit här och mormor och morfar också. Jag vill ju inte vara sämre, så jag har varit på besök hos både kompisarna Stella och Majken och hos min gammelfarmor Astrid.
 

Mamma och pappa packar och packar och packar. Fråga mig inte vad, bara mitt Baby nest kommer med så är jag nöjd. Och min kompis räven. Och den roliga larven som jag fått av Ia och Peter. Och kanske de där dropparna de tvingar i mig varje kväll. Ja, man behöver visst ha med sig en hel del. Albin har ju varit med om det här förut och han verkar ganska lugn, så det blir nog bra. Man sover ju så skönt när det gungar lite och på båten har man alltid mamma, pappa och Albin i närheten, så jag tror jag kommer gilla "emestern". Jag är redo!

malin_1jpg

//Malin