Semesterstart och finbesök!

Semester! Den efterlängtade semestern kom äntligen och började med sol, härligt. I fredags tog vi oss till Siarö, Albin somnade på vägen ut och Malin strax efter tilläggning, klockan 20:20. 17 grader i vattnet men det avskräckte oss inte från att ta semesterns första bad.

Igår var siktet inställt på Söderarm men på vägen blev det en spontantträff med Carros vän Sanna med familj, Johan, Axel och Ylva. Vi möttes upp i Furusund och ombord på S/Y Lady Ann serverades korv med bröd, en klassisk seglarlunch. Dejten avslutades med en glass i hamn innan vi fortsatte mot Söderarm och de till sommarstället nära Furusund.

Solen värmde skönt hela förmiddagen men under eftermiddagen blåste det upp lite och vi kantades av mörka moln med blixtar och åska. Dock lyckades vi hålla oss ifrån det ända till Söderarm. Då kom duggregn men vi slapp det värsta. Här visade badtermometern blott 15 grader men Carro trotsade kylan och tog ett dopp, uppfriskande minst sagt. Vi väntar fortfarande på att barnen ska hitta den där härliga havsrytmen och sova länge på morgonen, de senaste dagarna har ögonen slagits upp redan 06:20, det är liiiiite i tidigaste laget ändå. Men det kommer väl. Nu siktar vi på Åländska skärgården några dagar, på återseende.

//Carro